perjantai 10. elokuuta 2012

Valkovuokkoja ja perhosia

Valkovuokot ovat kauniita koristekukkia esim. äitienpäiväkakkuun.

Kukat otin muotilla sokerimassasta, jonka jälkeen ohensin ja muotoilin lehdet grillitikulla kuperiksi. Kuivatin kukat foliokupeissa muotoonsa. Kuivatuksen jälkeen tupsuttelin keskelle syötävää vihreää kristallipulveria, puristin pisaran sokerikuorrutetta keskelle ja ripottelin nonparelleja.
Perhoset tein muotilla sokerimassasta ja kuivatin A-asentoon tuetun pahvin päällä "lentoasentoon".

2 kommenttia:

  1. Nuo kukat on kauniita. Jotenkin tulee mieleen semmoinen talvikukka, joka kimaltelee hangen keskellä.

    Milloin saadaan kuvia New Yorkista hankitulla minidonitsi vuoalla tehdyistä herkuista?

    -SW

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun muistutit! Mulla on itseasiassa niitä tuolla kaapissa, mutta en ole ottanut kuvaa. Täytyypä napata kuva!

    VastaaPoista