sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Minimuffinsseja: suklaapursotusten testailua

Testailin kahta erilaista suklaapurostusta muffinssin päälle.

Vaihtoehdot olivat:
A) FloraVispiä vatkattuna ja sulaa suklaata
B) Puolet pähkinäsuklaalevitettä ja puolet maustamatonta tuorejuustoa.

 
Vasemmalla on neljä  muffinssia, joissa on A-pursotus ja oikealla olevissa on B-pursotus. Lahjomaton 5- ja 3- vuotiaista lapsista koostuva makuraati arvioi pursotukset 50-50. Itse pidin enemmän A-vaihtoehdosta. Yllä olevassa kuvassa kristallipulverilla väritttyjä lehtiä, joita jäi yli edellisestä kerrasta.
 
A vaihtoehto oli helppo pursottaa sellaisenaan heti tekemisen jälkeen, kun B taas levisi pursottamisen jälkeen.Seuraavana päivänä tein kahvin ja mehun kanssa B-vaihtoehdosta lisää muffinsseja, ja totesin, että jääkaappikylmänä pursotus onnistui hyvin.

Yllä 5-vuotiaan tyttäreni tekemiä sokerimassakoristeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti