Vaihtoehdot olivat:
A) FloraVispiä vatkattuna ja sulaa suklaata
B) Puolet pähkinäsuklaalevitettä ja puolet maustamatonta tuorejuustoa.
Vasemmalla on neljä muffinssia, joissa on A-pursotus ja oikealla olevissa on B-pursotus. Lahjomaton 5- ja 3- vuotiaista lapsista koostuva makuraati arvioi pursotukset 50-50. Itse pidin enemmän A-vaihtoehdosta. Yllä olevassa kuvassa kristallipulverilla väritttyjä lehtiä, joita jäi yli edellisestä kerrasta.
A vaihtoehto oli helppo pursottaa sellaisenaan heti tekemisen jälkeen, kun B taas levisi pursottamisen jälkeen.Seuraavana päivänä tein kahvin ja mehun kanssa B-vaihtoehdosta lisää muffinsseja, ja totesin, että jääkaappikylmänä pursotus onnistui hyvin.
Yllä 5-vuotiaan tyttäreni tekemiä sokerimassakoristeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti