torstai 4. heinäkuuta 2013

Suklaamarengit

Tein suklaamarenkeja Leivotaan 2/2013 ohjeella.


Marengit
100g tummaa suklaata
3 munanvalkuaista
1,5 dl sokeria

1. Sulata suklaa
2. Vatkaa munanvalkuaiset ja 0,5 dl sokeria valkoiseksi, jämäkäksi vaahdoksi
3. Lisää joukkoon loput sokerista ja vatkaa kiiltäväksi marenkimassaksi
4. Valuta sulanut suklaa marengin joukkoon, mutta vältä sekoittamasta.
5. Nostele leivinpaperin päällee massasta nokareita kahdella lusikalla niin, että jokaiseen nokaeeeseen tulee tummaa ja vaaleaa marenkimassaa
6. Paista uunin keskiosassa 125 asteessa n.1,5 tuntia, anna kuivua huoneenlämmössä yön yli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti